Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Atomic Heart

Atomic Heart kjører i 4K med 60 bilder per sekund på dagens konsoller

Det vil også være meget godt optimalisert for eldre konsoller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge utvikleren Mundfish vil Atomic Heart kjøre i 4K med 60 bilder per sekund på både Xbox Series X og PlayStation 5, med noen potensielle små fall i den åpne verden.

Oppløsningen og bildefrekvensen skal angivelig holde seg helt stabil gjennom spillets diverse dungeons. Mens mange tar 60 bilder per sekund for gitt, har mange moderne spill nøyet seg med 30 bilder per sekund, uten å gi spillerne valg om å prioritere bildefrekvens over grafikk for eksempel, slik som Gotham Knights og A Plague Tale: Requiem.

Utviklerne sier også at det vil være fantastisk optimalisering for forrige generasjons konsoller. Selv om dette ikke betyr at vi kommer til å få samme bildefrekvenser og oppløsning som på dagens konsoller, er det fortsatt et godt tegn for et spill som lett kunne ha fokusert på kun den nyere teknologien.

Atomic Heart

Relaterte tekster

0
Atomic Heart - Annihilation InstinctScore

Atomic Heart - Annihilation Instinct

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Mishandlet av en snakkende and og løper ærend for en kåt AI. Annihilation Instinct er like merkelig som hovedspillet, men er utvidelsen også like bra?

0
Atomic HeartScore

Atomic Heart

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Mundfish tar en sprekk på et BioShock-stil spill med denne actiontunge tittelen satt i et alternativt Sovjetunionen.Loading next content