Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto IV

Åtteåring drepte mormoren sin, GTA IV får skylden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En gutt på bare åtte år skal ha skutt og drept mormoren sin Marie Smothers i Slaughter, Louisiana natt til torsdag forrige uke. De lokale myndighetene melder at den nitti år gamle damen var guttens primære verge, og at gutten skal ha drept henne med overlegg på tross av sin unge alder.

Ifølge TV-kanalen WAFB skal barnet ha sagt at han skjøt henne ved et uhell da han lekte med pistolen, men obduksjonsrapporten fra politiet antyder at hun ble skutt i bakhodet fra nært hold mens hun satt og så på TV.

I sin rapport antyder også Sheriffen i Slaughter at barnet kan ha vært påvirket av actionspillet Grand Theft Auto IV, som han skal ha spilt på Playstation 3 kort tid før hendelsen.

Ettersom barnet er under ti år vil det ikke bli straffeforfulgt, men vi antar at en form for psykiatrisk behandling blir satt igang. Omsorgsretten for barnet vil bli overført til foreldrene hans, som av en eller annen grunn ikke hadde hatt den frem hendelsen. Årsaken til dette er ukjent, og det er også uklart om barnet faktisk fikk lov til å spille Grand Theft Auto IV og liknende spill, som naturligvis ikke er beregnet for personer på hans alder.

Forholdet mellom barnet og bestemoren blir ellers beskrevet som kjærlig, og politiet jobber nå med å komme til bunns i tragedien.

Grand Theft Auto IV

Relaterte tekster

Grand Theft Auto IVScore

Grand Theft Auto IV

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Neste generasjon starter NÅ! Jon Cato har reist til Liberty City. Les hvordan Rockstar klarer å innfri alle våre forventninger og litt til!Loading next content