Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Axiom Verge

Axiom Verge fremskyndes på Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i dag kunne vi gi dere vår anmeldelse av Metroid: Samus Returns til 3DS. Det er slettes ikke et dårlig kjøp til 3DS, men mange lengter fortsatt etter å få et Metroid spill på Nintendo Switch. Nå vil vi ikke få et skikkelig eventyr med Samus på en god stund, men vi får i alle fall noe lignende tidligere enn antatt.

Tom Happ kan nemlig fortelle at han har bestemt seg for å fremskynde Switch-lanseringen av Axiom Verge fra 17. til 5. oktober. Dette gjelder kun den digitale utgaven, for den fysiske har vi fortsatt ikke fått en dato på.

Hva synes du om spillet?

HQ
Axiom Verge

Relaterte tekster

0
Axiom VergeScore

Axiom Verge

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Tom Happ har ene og alene laget et spill som bevarer ånden fra Nintendos Metroid, men samtidig føles riktig for 2015. Vi har satt karakter...

0
Se de først 30 minuttene av Axiom Verge

Se de først 30 minuttene av Axiom Verge

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi spiller den første halvtimen av Axiom Verge, spillet som ble utviklet av kun én person, Tom Happ. Sjekk ut videoen for å finne ut hvorfor vi liker det. Vi kan også...Loading next content