Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

"Baby Yoda" dukker opp i The Sims 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har vært på internett i det hele tatt den siste måneden, så har du nesten garantert sett "Baby Yoda"-memen på ett eller annet tidspunkt, en grønn liten og bedårende figur som debuterte i Disney+-serien The Mandalorian.

Til tross for at streamingtjenesten ikke er tilgjengelig i store deler av verdenen enda, så har denne figuren virkelig tatt verdenen med storm, og nå kan de som spiller The Sims 4 også feire den søte figuren.

Nylig delte noen en TikTok-video som viser "Baby Yoda" i spillet, og den offisielle Twitter-kontoen til The Sims har retweetet den, som avslører at "The Child" (da den ikke egentlig kalles Baby Yoda) er tilgjengelig nå, og kommer med den seneste oppdateringen til grunnspillet.

Som TikTok-videoen viser er det små varianter, men du kan også lage en gigantisk versjon av The Child som en slags shrine hvor du kan tilbe figuren, akkurat som Twitter-brukeren sensiblepigeon gjorde, som du kan se nedenfor.

The Sims 4
HQ
HQ

Takk, VG247.

Relaterte tekster

9
The Sims 4Score

The Sims 4

ANMELDELSE. Skrevet av Simon Eriksson

Sinte naboer, familietrøbbel og konstant REM-søvn på upussede tregulv - Simon har endelig fått spille og sette karakter på The Sims 4...

1
The Sims 4 blir gratis i oktober

The Sims 4 blir gratis i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det er rart å tenke på, men The Sims 4 feiret altså åtte år tidligere denne måneden. Siden 2014 har vi fått en haug med ulike oppdatering og utvidelser, så dagens...Loading next content