Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III har delt skjermsamarbeid, støtter progresjon på tvers av plattformer

Disse detaljene kommer etter avsløringen av PS5-versjonen i går.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sonys nylige State of Play ga oss beskjed om at vi ville få Baldur's Gate på PS5 så vel som PC. For noen reiste dette spørsmålet om progresjon på tvers av plattformer. Ved å svare raskt på disse bekymringene har Larian Studios bekreftet at du kan ha en lagring på flere plattformer.

Hvis du og en venn vil slå dere sammen for å gå gjennom The Forgotten Realms, kan du også spille på delt skjerm, som også støttes i Baldur's Gate III.

Nylig, i tillegg til avsløringen av PS5-versjonen, viste Baldur's Gate III også frem sine Collector's og Deluxe-utgaver.

Gleder du deg til Baldur's Gate III?

HQ

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content