Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Ballistic, World's Edge-endringer og mer vist frem i Apex Legends-gameplay

Sesong 17 bringer mye spennende neste uke.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det startet med animert kortfilm som avslørte at Ballistic er den neste spillbare karakteren som kommer til Apex Legends når sesong 17 starter 9. mai, og deretter ga en såkalt lanseringstrailer oss glimt av hans evner og mer. Alle gode ting er tre, så nå har vi endelig fått en nærmere titt på det meste som kommer med Arsenal.

Dagens spilltrailer bekrefter at Ballistic kan overopphete fienders våpen og ha et tredje våpen før den viser hvordan World's Edge leges med nye POI som Apex Games Museum, en større og variert Firing Range, den nye Evac Tower-teknologien og noen av belønningene i det nye battle pass-et.

HQ
Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content