Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Band Hero

Band Hero

Det er rosa og musikken er hentet rett fra et jente-vorspiel. Vi har prøvd oss som sukkersøte og familievennlige rockemusikere i en tidlig versjon av Band Hero på Playstation 3.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ok, jeg innrømmer det med en gang. Jeg har litt problemer med å skjønne hvorfor Activision mener dette er et naturlig steg videre for Guitar Hero-sjangeren.

Dette spillet virker nemlig som en slags tannløs og mer kommersiell versjon av Guitar Hero 5. Spillmodusene er de samme. Spillsystemet likeså. Men det hele er rosa. Innpakket i neon og Hannah Montana-design. Med Maroon 5 og Taylor Swift og Evanescence-låter.

Til og med spillfigurene er de samme som i Guitar Hero-serien. Men de har fått gjennomgå en liten makeover av Jan Thomas, og ser dermed mer striglet og metroseksuelle ut. Homsepatruljen står for klesutvalget, så vi snakker mye rosa og lilla, belter og løse slips. Mindre rock og mer "scene", som kidsa visstnok kaller det.

Vel oppe på scenen hamrer vi løs på et par låter. Det blinker i rosa laserlys, og cola-automatene ved siden av scenen er veldig ofte i kameramannens søkelys. Det føles som å spille en slags sukkersøt og kommersiell versjon av Guitar Hero 5, og det er jo ikke så rart, for dette er i bunn og grunn bare en mod av Guitar Hero-spillet.

Dette er en annonse:

Det er fristende å bruke ord som sellout, men det passer bare så altfor godt. Med låter som Village People med Y.M.C.A, Carl Douglas - Kung Fu Fighting, og Spice Girls med Wannabe, snakker vi ikke akkurat om bred benstilling og pekefinger og lillefinger i været. Det er Singstar-låter, dødskjedelige å spille på instrumenter.

Det er kanskje derfor det er lagt ekstra fokus på syngeseksjonen i Band Hero. Flere mikrofoner kan kobles til, og i en egen karaoke-modus kan hele festen synge løs til Taylor Swift og Jackson 5 og Maroon 5 uten å måtte bry seg om å treffe rett tone. Teksten kommer rett og slett opp på skjermen som på en karaokemaskin.

Etter noen timer med Band Hero står det klart for meg at dette er et produkt som sikter på jentene. Unge, sådan. Dette er en slags fusjon av Singstar og Guitar Hero med et musikkutvalg som varierer fra vorspiel-slagere til elendig amerikansk poprock, laget for å appellere mye bredere enn de mer rockefokuserte Guitar Hero- og Rock Band-spillene.

Vi avventer vår endelige dom til vi har fått fullversjonen og samlet noen rusbrusdrikkende unge jenter her i redaksjonen som kan slå seg løs med spillet. Inntil da hører vi på Gorgoroth mens Magnus prøver å fortrenge minnene om Jon Cato som synger Maroon 5-låter i bakgrunnen.

Dette er en annonse:
Band Hero

Relaterte tekster

Band HeroScore

Band Hero

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Activision forsøker seg på Guitar Hero for jenter med popmusikk og kommersiell amerikansk rock i Band Hero.

Band Hero

Band Hero

FORSPILL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Activision har byttet ut rockerne i Guitar Hero med Jackson 5, Maroon 5 og Taylor Swift. Vi har prøvd en tidlig versjon av spillet.Loading next content