Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 2

Band of Brothers i Call of Duty 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Den populære Band of Brothers TV-serien er av mange ansett som tidenes kanskje beste beskrivelse av de Alliertes inntog i det Nazi styrte Europa under 2. verdenskrig. Så når man skal lage et spill som har samme målsetting, hva er så mer naturlig enn å leie inn hele rekken av skuespillere fra denne serien?

HQ

Den tanken har Activision åpenbart fått, da de har leid godt og vel hele mannskapet fra serien til bruk i begge av de kommende Call of Duty etterfølgere. Så hva enten du spiller Call fo Duty 2 på din PC eller Xbox 360, eller om det skyter deg løs i Big Red One til PS2, Xbox og Gamecube, så vil stemmene stamme fra de kjente skuespillerne. Så er spørsmålet, hvor gode de gjør de seg i spill?

Flere nyheter om Call of duty 2 finner du inn her og Call of Duty 2: Big Red One inn her

Call of Duty 2
Call of Duty 2

Relaterte tekster

1
Call of Duty 2 - Xbox 360Score

Call of Duty 2 - Xbox 360

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Vi er nok en gang i skyttergraven, men denne gangen på vår flunkende nye Xbox 360! Er den like bra som PC-versjonen?

4
Call of Duty 2Score

Call of Duty 2

ANMELDELSE. Skrevet av Steen Marquard

Intenst og ytterst spennende Andre Verdenskrig-spill som viser hvorfor Infinity Ward er flere klasser bedre en konkurrentene.Loading next content