Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

Barcelona og Piast Gliwice skal møte hverandre i Rocket League

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FC Barcelona er et av de beste fotballagene i verden, men deres plass i esport-verden er heller ikke å kimse av. De lagde et Rocket League-lag i april i fjor, som består av Yanis 'Alpha54' Champenois, Dan 'Bluey' Bluett, og David 'Deevo' Morrow.

Laget har annonsert at de som vil se Rocket League-laget i aksjon kan gjøre det den 20. juli på Gliwice Arena i Polen. Her vil Barcelona spille mot Piast Gliwice Esport, som er det første fotballaget i verden som har gått inn i esport. Så det er en stor kamp for begge lagene.

Barcelonas lag har opplevd en del suksess. De kom til kvartfinalen i verdensmesterskapet i New Jersey, og kom på andreplass i Championship Series (RLCS) Europe.

Rocket League
Photo: FC Barcelona

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content