Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gotham Knights

Batgirl og Nightwing savner Batman i Gotham Knights-scene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mesteparten av det vi har sett fra Gotham Knights har forståelig nok vært av kamper og utforskning rundt omkring i byen, men Warner Bros. Games Montréal gjentar stadig vekk at mye av historien vil fortelles når gjengen slapper av i Belfry. Derfor er det greit å få en forsmak på dette også.

Utviklerne er enige, for i dag har vi fått en video som viser en nesten tre minutter lang filmatisk scene fra Gotham Knights hvor Barbara og Dick, altså Batgirl og Nightwing, begynner å dele sine tanker om forholdet til Batman og hvordan det er å overta ansvaret han hadde.

HQ
Gotham Knights

Relaterte tekster

0
Gotham Knights frister med PC-trailer

Gotham Knights frister med PC-trailer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Selv om dagens konsoller er langt sterkere enn forgjengerne er det ikke til å legge skjul på at de som bruker en del penger på PC fortsatt kan nyte langt bedre grafikk og...Loading next content