Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battleborn

Battleborn-forfatteren forlater Gearbox

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Aaron Linde står bak store deler av manuset i det nylig lanserte actionspillet Battleborn, men nå har han bestemt seg for å forlate Gearbox etter snaut tre år hos selskapet. Linde startet hos spillutvikleren høsten 2013, og hadde tidligere jobbet med Middle-earth: Shadow of Mordor og Microsofts Gears of War-serie.

Grunnen til at han går nå er ifølge ham selv at han har fått et jobbtilbud som er "awesome", men han vil ikke utdype noe mer. Han forsikrer imidlertid om at mer informasjon vil komme om kort tid.

Battleborn
Slik ser han ut, Aaron Linde.

Takk, Gamespot.

Relaterte tekster

5
BattlebornScore

Battleborn

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Battleborn er forvirrende. Veldig forvirrende. Faktisk er det så forvirrende at det ofte forvirrer seg selv. Forvirret?

2
Battleborn legges ned

Battleborn legges ned

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Spillet fjernes fra butikkene allerede nå, dropper muligheten til å kjøpe valuta i februar og stenger til slutt serverne helt i 2021.

3
Take-Two: Ikke overrasket over Evolve

Take-Two: Ikke overrasket over Evolve

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

2K Games gitt oss mange gode spillopplevelser opp gjennom årene, men de siste årene har vi også fått to store spill som ikke har levert. Dette erkjenner nå Take-Two-sjef...Loading next content