Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battleborn

Battleborn-trailer viser mer enspillerinnhold

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne uken lanserte Gearbox Software den første enspillerutvidelsen til Battleborn. Den har navnet Attikus and the Thrall Rebellion, og som tittelen avslører skal man få sjansen til å gjenoppleve Thrall-fremmarsjen i Jennerit-riket.

Dette er den første av fem historiebaserte utvidelser, som du både kan spille gjennom alene eller i co-op. Sammen med lanseringen fikk vi dessuten en slipptrailer, slik at du kan få en smakebit før du eventuelt går til innkjøp.

Alle med et sesongkort fikk Attikus and the Thrall Rebellion med på kjøpet, mens andre må punge ut med 700 Platinum, som er valutaen man bruker innad i spillet.

HQ
Battleborn

Relaterte tekster

5
BattlebornScore

Battleborn

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Battleborn er forvirrende. Veldig forvirrende. Faktisk er det så forvirrende at det ofte forvirrer seg selv. Forvirret?

2
Battleborn legges ned

Battleborn legges ned

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Spillet fjernes fra butikkene allerede nå, dropper muligheten til å kjøpe valuta i februar og stenger til slutt serverne helt i 2021.

3
Take-Two: Ikke overrasket over Evolve

Take-Two: Ikke overrasket over Evolve

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

2K Games gitt oss mange gode spillopplevelser opp gjennom årene, men de siste årene har vi også fått to store spill som ikke har levert. Dette erkjenner nå Take-Two-sjef...Loading next content