Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1

Battlefield 1: They Shall Not Pass er nå gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I april var Electronic Arts og Battlefield 1-studioene snille nok til å give vekk multiplayerkartet Rapture gratis, men det viser seg at dette bare var første del av en større plan.

Nå har de nemlig gjort hele They Shall Not Pass-utvidelsen til Battlefield 1 gratis på både PC, PlayStation 4 og Xbox One. Dermed får alle tilgang til den franske hæren, de fire kartene utvidelsen kom med, Frontlines-modusen, The Devil's Anvil- og Beyond the Marne-Operationsoppdragene, seks nye våpen og en ny panservogn. Dette tilbudet varer frem til 15. mai, så du har nok av tid til å ta nytta av det.

Det er også verdt å nevne at Battlefield 4s Dragon's Teeth-utvidelse også er gratis på de tre plattformene, så har du mer sansen for moderne krigføring er det en mulighet.

HQ
Battlefield 1

Relaterte tekster

Battlefield 1Score

Battlefield 1

ANMELDELSE. Skrevet av Oliver Thulin

Glem roboter og futuristisk krigføring. Battlefield 1 er gammelt og skittent, og slagmarken har aldri føltes nærmere...

0
Klokken 16 på GR Live -  Battlefield 1

Klokken 16 på GR Live - Battlefield 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

EA og DICE forbereder seg på å avduke Battlefield V i kveld, og i den anledning tenkte vi å blåse støvet av Battlefield 1 og spille det for å komme i riktig stemning til...Loading next content