Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1

Battlefield 1: Turning Tides-datoene bekreftet

Og du kan prøve de andre utvidelsene gratis.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I helgen kom Battlefield sin offisielle nettside i skade for å avsløre at Battlefield 1 sin Turning Tides-utvidelse vil slippes den 11. desember. Eller, kom i skade er kanskje feil å si. Denne utvidelsen vil nemlig være litt spesiell.

Dice kan nå nemlig bekrefte at Premium Pass-eiere får tilgang til første del av utvidelsen den 11. desember, men også at en annen del kommer en gang i januar. Den første delen vil komme med kartene Cape Helles og Achi Baba, Infiltrator-klassen, seks nye våpen, to håndvåpen og muligheten til å ta kontroll over en L-Class Destroyer. Deretter vil januardelen gi oss tilgang til kartene Zeebrugge og Heligoland Blight, spille som de britiske marinesoldatene og muligheten til å spawne på et C-Class Airship.

Vi har også godt nytt til dere som ikke er Premium Pass-eiere. Det blir mulig å prøve ut utvidelsene They Shall Not Pass og In the Name of the Tsar free trials den 28. november - 4. desember og 8.-10. desember. Som om det ikke var nok blir det mulig å spille Frontlines-modusen på Suez fra og med 27. november, samtidig som The Fall of Empires Operation Campaign er tilgjengelig fra i dag av og frem til 6. desember. Dette er en blanding av Conquer Hell og Iron Walls, noe som faktisk høres ganske interessant ut.

Blir det Battlefield 1-spilling på deg de neste ukene?

Battlefield 1

Relaterte tekster

Battlefield 1Score

Battlefield 1

ANMELDELSE. Skrevet av Oliver Thulin

Glem roboter og futuristisk krigføring. Battlefield 1 er gammelt og skittent, og slagmarken har aldri føltes nærmere...

0
Klokken 16 på GR Live -  Battlefield 1

Klokken 16 på GR Live - Battlefield 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

EA og DICE forbereder seg på å avduke Battlefield V i kveld, og i den anledning tenkte vi å blåse støvet av Battlefield 1 og spille det for å komme i riktig stemning til...Loading next content