Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1943

Battlefield 1943 er nå på Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne altså Electronic Arts og DICE endelig bekrefte at Battlefield til en viss grad går tilbake til røttene ved å ta oss til andre verdenskrig med Battlefield V, men det viser seg at vi ikke trenger å vente helt til oktober for å gå tilbake til 40-tallet på Xbox One.

Nå har nemlig Battlefield 1943 blitt lagt til i Xbox One sitt bakoverkompatibilitetsprogram, noe som betyr at spillet nå er spillbart på Microsoft sine nyeste konsoller. Eier du spillet kan du dermed raskt vende tilbake til krigene i Stillehavet, mens dere som ikke eier det nå kan kjøpe Xbox 360-utgaven for så å få tilgang på Xbox One-konsollen deres.

Battlefield 1943

Relaterte tekster

0
Battlefield 1943 er nå på Xbox One

Battlefield 1943 er nå på Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I går kunne altså Electronic Arts og DICE endelig bekrefte at Battlefield til en viss grad går tilbake til røttene ved å ta oss til andre verdenskrig med Battlefield V,...Loading next content