Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1943

Battlefield 1943 på PC utsatt

Ventetiden forlenget

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Battlefield 1943 har blitt enormt populært blant online-spillende konsolleiere i det siste, og planen har hele tiden vært at PC-folket skulle få ta del i moroa litt senere i år. Men i kveld knuste de forhåpningene, da Gordon Van Dyke fra DICE røpet en utsettelse i et intervju med G4TV.

- Vi har aldri brukt Frostbite-fysikkmotoren på PC-spill før, så vi gikk inn i dette prosjektet uten det samme fundamentet vi hadde for konsoll. PC-spillutvikling byr i tillegg på en rekke andre utfordringer, og disse har tvunget oss til å utsette utgivelsen helt til første kvartal neste år, sa Van Dyke i intervjuet.

Han understreket i tillegg hvor bitter utsettelsen var for dem, men at de først og fremst må prioritere at funksjonaliteten og nivået på spillet lever opp til PC-spillernes forventinger. Dette innebærer blant annet støtte for DirectX 9 og 10, opp til 32 spillere, bred støtte for maskinvare og oppretting av servere.

Det ser ut til at PC-eiere må smøre seg med en smule tålmodighet, men så lenge konsekvensen er en bedre spillopplevelse, er det nok det eneste riktige å gjøre.

Battlefield 1943
Battlefield 1943
Battlefield 1943
Battlefield 1943
Battlefield 1943
Battlefield 1943

Relaterte tekster

0
Battlefield 1943 er nå på Xbox One

Battlefield 1943 er nå på Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I går kunne altså Electronic Arts og DICE endelig bekrefte at Battlefield til en viss grad går tilbake til røttene ved å ta oss til andre verdenskrig med Battlefield V,...Loading next content