Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2

Battlefield 2: Armored Fury

Trailer på innsiden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jepp, det stemmer! Nå har du muligheten til å få med deg en trailer fra den kommende booster-pakken til Battlefield 2 som har fått undertittelen Armored Fury. Det som er spesielt med denne booster-pakken er at krigen er nå havnet på amerikansk jord og som nå må forsvares med nebb og klør.

Når denne booster-pakken blir lansert er enda ikke bestemt, men er du hypp på å se traileren, ja så er det bare å klikke deg på linken du finner nedenfor:

Battlefield 2: Armored Fury - trailer

Booster-pakken kan ikke kjøpes i butikk, men lastes ned via EA Downloader!

Battlefield 2
Battlefield 2
Battlefield 2

Relaterte tekster

Battlefield 2Score

Battlefield 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ole Martin Kristiansen

Ole Martin har skutt seg gjennom tidenes beste taktiske shooter. Dommen er klar - Battlefield 2 er utvilsomt slagmarkens konge!

1
Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Project Reality er navnet på en av de mer populære moddene til Battlefield 2, og i den nyeste utgaven har spillerne fått tilgang til Falklandskrigen, komplett med både...Loading next content