Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2

Battlefield 2 klaner...

...på krigsstien etter en dårlig patch!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter den siste 1.3 patcen som for ikke lenge siden dukket opp til Battlefield 2, har ført til en rekke problemer med servere rundt omkring i verden. Dette har ført til at en rekke store, kjente klaner har lagt ned all Battlefield 2-aktivitet og stengt sine servere for spillet. For den siste patchen fungerte godt for spillingen og gameplayet, men for serverne har den ikke skapt annet enn problemer. Spesielt punkbuster-problemet har vært omfattende og ført til at mange servere har fått problemer.

I et åpent brev til EA/DiCE har nå en rekke store klaner krevd at hvis ikke disse problemene blir rettet opp, vil de legge ned alle servere som støtter opp om Battlefield 2. Selv undertegnede har vært vitne til disse problemene og har selv opplevd at spillet har enten hoppet ut rett til Windows eller så kommer ingen server-opplysninger opp når man velger en server. Videre har jeg opplevd å mistet tilkoblingen i tid og utid til servere jeg har spilt på som igjen har ført til enorme lagg og problemer med å komme inn. Under en klankamp for Trønderbataljonen (<TB> opplevde jeg at serveren kolapset både hos oss som skulle avholde kampen og til utfordreren hvor også deres server ikke klarte å kjøre spillet. Her visste det seg å være problemer med punkbusteren. Det hele medførte til at vi måtte utsette kampen, noe som vi ikke kan godta.

Så nå håper vi alle Battlefield-elskere at det snart dukker opp en hotfix som retter disse problemene, hvis ikke kan nok det bli mindre og mindre folk som spiller Battlefield 2 ... hmmm? Kanskje er det EA vil i og med at det snart kommer et nytt Battlefield-spill? Ikke vet jeg, men for en som er Battlefield-Patriot, bør noe skje fort. Dette er ikke til å leve med hilsen en som er blitt avhengig av spillet.

...PLEASE EA og DICE, rett opp problemene med Battlefield 2 med engang og som plaster på såret burde kanskje den kommende Booster-pakken bli gratis for alle ... eller hva mener du? Opplever du dette problemet og si hva du mener nedenfor, så kan vi kanskje videresende denne nyheten til de rette folkene!

Battlefield 2
Battlefield 2

Relaterte tekster

Battlefield 2Score

Battlefield 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ole Martin Kristiansen

Ole Martin har skutt seg gjennom tidenes beste taktiske shooter. Dommen er klar - Battlefield 2 er utvilsomt slagmarkens konge!

1
Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Project Reality er navnet på en av de mer populære moddene til Battlefield 2, og i den nyeste utgaven har spillerne fått tilgang til Falklandskrigen, komplett med både...Loading next content