Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Battlefield 2042 har sklidd helt ut av Xbox-plattformens 50 mest spilte spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at EA utga en stor pressemelding kort tid etter lanseringen av Battlefield 2042, der de proklamerte at millioner aktivt spilte spillet, har det siden blitt ganske klart at ting ikke har gått så bra. Takket være tekniske problemer, dårlig kommunikasjon og solid konkurranse, ser ikke spillet ut til å ha vunnet et stort nok publikum - og de som var det har begynt å frafalle.

ResetEra-brukeren Theorry har sjekket Micrsofts konstant oppdaterte liste over de mest spilte Xbox-spillene i USA, og har lagt merke til at Battlefield 2042 ikke lenger er på listen. Det er veldig overraskende med tanke på IP-ens historie og seriens popularitet.

I England ligger det på 44. plass, som igjen bryter litt med Battlefield-seriens stolte tradisjon. Eksempelvis DayZ, Star Wars Battlefront II, Fallout 76, Mortal Kombat 11 og Gang Beasts er alle på listen.

Battlefield 2042

Relaterte tekster

1
Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Det mangler kanskje en kampanje, men de tre online-modusene leverer en solid opplevelse likevel.Loading next content