Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Battlefield 2042-sjef slutter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som jeg skrev i går da DICE offentliggjorde planene de har for oppdateringer til Battlefield 2042 resten av året har ikke akkurat spillet hatt en ekstremt god lansering, så kveldens avsløring vil nok kaste ved på bålet selv om den tydeligvis ikke har stort med skuffelsen å gjøre.

Tom Henderson fra Video Games Chronicle forteller at Fawzi Mesmar, som bare har vært "Head of Design" hos DICE i to år, forlater det svenske selskapet på fredag. E-mailen Henderson har sett bemerker at dette ble planlagt lenge før lanseringen, så her snakker vi i alle fall ikke om en oppsigelse på grunn av Battlefield 2042 sin skuffende start. Særlig siden Mesmar hevder å ha fått et tilbud hos et annet selskap han rett og slett ikke kunne takke nei til. Hva det er snakk om får vi ikke vite, så vi får se om den tidligere King-lederen vender tilbake til mobilfokuserte spill eller noe annet.

Battlefield 2042

Relaterte tekster

1
Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Det mangler kanskje en kampanje, men de tre online-modusene leverer en solid opplevelse likevel.Loading next content