Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Battlefield 3 runder 17 millioner

Likevel går EA med stort underskudd

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts har nå offentliggjort sine ferskeste regnskapstall (for det andre kvartalet i regnskapsåret 2012) og selv om salget av både Battlefield 3 og FIFA 13 går bra ligger sluttresultatet et langt stykke under minusstreken.

Kvartalsrapporten endte med et underskudd på $381 millioner (cirka 2,2 milliarder kroner), og en omsetning på $711 millioner (cirka 4 milliarder kroner). Til sammenligning var tilsvarende tall henholdsvis $340 millioner (i minus) og $715 millioner på samme tidspunkt i fjor.

Årsaken til underskuddet oppgis å være en kombinasjon av flere forhold. For det første har ikke Medal of Honor: Warfighter levd opp til forventningene, og for det andre skal kjøpeviljen være lavere enn normalt hos forbrukerne, fordi konsollgenerasjonen er blitt for gammel.

Til tross for underskuddet er salg av digitale spill fortsatt i vekst, og selv om spillerbasen har dalt den siste tiden går også mobil- og sosialspillene med overskudd.

Samtidig skal man ikke kimse suksessen til spill som Battlefield 3 og FIFA 13. Mye takket være Premium-ordningen, (og Premium-utgaven) har førstnevnte nå passert 17 millioner solgte eksemplarer, mens sistnevnte kan sole seg i glansen av nesten 7,5 millioner solgte kopier.

Twitter.

Battlefield 3

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...Loading next content