Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Battlefield bekrefter eget studio for historiefokuserte enspillerkampanjer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Battlefield 2042 har skuffet millioner av spillere og Electronic Arts selv, så det kom ikke som et sjokk da Halo-skaperen Marcus Lehto ble hyret inn for å danne et nytt studio i Seattle som skulle lage historiefokuserte spill og moduser. Kort tid etter bekreftet EA at det da navnløse studioet sitt første prosjekt er i Battlefield-universet. Nå vet vi enda litt mer om fremtiden til Battlefield.

Byron Beede, en av franchisens ledere, avslører at Lehto sitt nye studio heter Ridgeline Games, og at det er dette studioet som altså har hovedansvaret for å lage Battlefield sine historiemoduser fremover. DICE får dermed tid og om til å utelukende jobbe på multiplayer og Frostbite-motoren mens Ripple Effect stadig lager en "helt ny Battlefield-opplevelse".

En av grunnene til at Beede åpenbart forsøker å fremheve hvor spennende fremtiden til Battlefield er som følge av dette er at han samtidig avslører at Lars Gustavsson forlater DICE etter å ha ledet arbeidet med serien i over 22 år, noe som sikkert gjør mange gamle fans nervøse for hvor universet blir tatt nå.

Battlefield 2042

Relaterte tekster

1
Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Det mangler kanskje en kampanje, men de tre online-modusene leverer en solid opplevelse likevel.Loading next content