Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield: Hardline

Battlefield: Hardline utvides

Nye våpen, kart, moduser, kjøretøy og mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er litt over to måneder siden Battlefield: Hardline ble lansert, så mange klødde seg i hodet da det siste vi hørte fra Battlefield-serien var informasjon om en Battlefield 4-oppdatering. De fleste regnet med informasjon om nytt innhold til Hardline før den tid, men dette kom uansett ikke lenge etter.

I dag offentliggjorde nemlig EA denne traileren for spillets første tilleggspakke.

Utvidelsen heter Criminal Activity, og byr på litt av hvert. Fire nye våpen, fire kart, seks masker, en ny modus og mer. Er du premium-medlem kan du laste ned utvidelsen to uker før de "vanlige" spillerene. Akkurat når utvidelsen blir klar vet vi ikke enda, kun at det er snakk om juni.

HQ

Relaterte tekster

8
Battlefield: HardlineScore

Battlefield: Hardline

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Visceral Games har tolket Battlefield-serien med politi og røvere fremfor krigshissige nasjoner, og vi har testet om dette faktisk fungerer...

0
Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den nyeste tilleggspakken til Battlefield: Hardline heter Blackout, og den ble nettopp sluppet løs. I pakken finner du to nattversjoner av av kartene Bank Job og...Loading next content