Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield: Hardline

Battlefield: Hardline-påfyll neste onsdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det blir ikke noe nytt Battlefield-spill i år, ettersom EA heller satser på det etterlengtede Star Wars Battlefront for alle som vil skyte ting i fillebiter. Når det er sagt skal selskapet samtidig støtte fjorårets Battlefield: Hardline med mer innhold, og nå har den andre av fire planlagte utvidelser fått sin lanseringsdato.

Denne er satt til den 16. september, altså allerede førstkommende onsdag. Denne datoen gjelder imidlertid kun hvis man abonnerer på Battlefield Premium (uavhengig av plattform), mens andre spillere må vente et par uker til.

Den nye DLC-pakken bærer navnet Robbery, og inkluderer blant annet en helt ny spillmodusk kalt Squad Heist. Sammen levner de to navnene liten tvil om hva man skal bedrive i utvidelsen (eller hva man skal prøve å stoppe som politi), men du finner ikke desto mindre mer informasjon om begge deler på spillets nettsider.

Den tredje utvidelsen, Getaway, skal slippes senere i hørst, mens den siste pakken, Betrayal, ankommer til neste år.

Battlefield: Hardline

Relaterte tekster

8
Battlefield: HardlineScore

Battlefield: Hardline

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Visceral Games har tolket Battlefield-serien med politi og røvere fremfor krigshissige nasjoner, og vi har testet om dette faktisk fungerer...

0
Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

Gratis nattkart til Battlefield: Hardline

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den nyeste tilleggspakken til Battlefield: Hardline heter Blackout, og den ble nettopp sluppet løs. I pakken finner du to nattversjoner av av kartene Bank Job og...Loading next content