Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Battlefield kommer til å være "helt nytt" når det kommer tilbake

EAs administrerende direktør Andrew Wilson har fortsatt store forhåpninger til skytespillserien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi kjenner alle historien nå. Battlefield 2042 lansert, floppet, og for mange fans så det ut til å være en slik krenkelse at det til og med kunne drive dem bort fra franchisen. EA har lyttet til denne tilbakemeldingen, ettersom den har gått tilbake til tegnebrettet med Battlefield.

I sin siste inntjeningssamtale sa selskapets administrerende direktør Andrew Wilson at Battlefield vil komme tilbake, og det vil være et friskt pust når det gjør det. Han mener teamet som jobber med Battlefield nå har "muligheten til å bringe Battlefield tilbake på en helt ny måte i fremtiden."

Detaljer var lette på hva den helt nye måten kan være, men senere i samtalen bekreftet Wilson at det ikke er noen datokunngjøringer klare til å bli gjort akkurat nå, men han har "ekstraordinær tillit" til Battlefields nye lederteam, som består av Respawn og Call of Duty-veteraner.

Takk, GamesRadar.

Battlefield 2042

Relaterte tekster

1
Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Det mangler kanskje en kampanje, men de tre online-modusene leverer en solid opplevelse likevel.Loading next content