Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battletoads

Battletoads har blitt aldersmerket i Brasil

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For to år siden annonserte Microsoft at en reboot av Rares gamle beat 'em up Battletoads var under utvikling. Den gang virket det som at spillet ville lanseres i 2019, men det ble det åpenbart ikke, og Battletoads har enda ikke fått en offisiell lanseringsdato.

Men det kan kanskje hende at spillet er nærmere enn vi tror. Som Twitter-brukeren Klobrille har delt et bilde av ble Battletoads-rebooten ganske nylig aldersmerket i Brasil til både PC og Xbox One. Selv om vi selvfølgelig fortsatt ikke har en dato, indikerer denne aldersmerkningen at en annonsering kanskje ikke er så langt unna.

Gleder du deg til et gjensyn med Battletoads?

Battletoads

Relaterte tekster

1
BattletoadsScore

Battletoads

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Tjueseks år er en stund, spesielt om man er en padde. Kult-klassikeren Battletoads kom først ut til NES i 1991, og har fått både porteringer og oppfølgere siden. Vi...Loading next content