Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battletoads

Battletoads-trailer avslører august-lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var ikke rent få som ble både overrasket og skuffet da vi ikke fikk se et millisekund av Diala og Rare sitt nye Battletoads-spill i Xbox Games Showcase-sendingen, men håpet ble mye større da Rare plutselig la ut en twittermelding med tre froske-emojier i seg i går. Dette var det selvsagt en grunn til.

Microsoft har nemlig gitt oss en ny trailer som avslører at Battletoads vil lanseres på både Xbox One, Windows 10, Xbox Game Pass og Steam den 20. november. Samtidig kan de fortelle at remaken vil inneholde noen ekstra baner, muligheten til å spille sammen med på sofaen, ulike vanskelighetsgrader og mer vi skal få lære mer om de kommende ukene.

HQ
Battletoads

Relaterte tekster

1
BattletoadsScore

Battletoads

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Tjueseks år er en stund, spesielt om man er en padde. Kult-klassikeren Battletoads kom først ut til NES i 1991, og har fått både porteringer og oppfølgere siden. Vi...Loading next content