Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon er ikke det siste vi får se av Umbral Witch

Serieskaper Hideki Kamiya har sagt at PlatinumGames planlegger å utvide franchisen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bayonetta-skaperen Hideki Kamiya avslører at det ikke er noen plan om å avslutte serien etter Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon. I stedet håper PlatinumGames å utvide universet med et nytt sett med spill.

"Vi ønsker å utvide seriens verden med en ny samling spill," sa Kamiya til Famitsu (transkribert av VGC). "Vi jobber for tiden mot det, og [Bayonetta Origins-regissør] Tinari-san og jeg har diskutert hva vi ønsker å gjøre videre. Vi har ikke snakket med Nintendo om det ennå."

Med tanke på at Bayonetta er en enormt vellykket IP virker det rart for Nintendo å avslutte serien etter Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon. Uten offisiell kommentar fra plattformeieren kan vi imidlertid ikke være sikre på seriens fremtid. Makoto Okazaki, produsenten av Bayonetta-serien, sa imidlertid at han ikke tror dette er slutten på Umbral Witch.

Vil du ha flere Bayonetta-spill?

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Relaterte teksterLoading next content