Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

B&B er vinneren av vår januar CS:GO-turnering

Duoen tok ned Feis Klan for å stikke av med premien på € 1000.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige helg avsluttet vi vår Counter-Strike: Global Offensive-turnering der en gjeng duoer konkurrerte i håp om å komme til den store finalen der sjansen til å vinne pengepremien på €1000 var på spill.

Etter en runde på åtte ble det kvartfinaler og så semifinaler før vi ble sittende igjen med bare to gjenværende lag: B&B og Feis Klan. De to duoene kjempet der i et best-av-tre-format for å avgjøre en vinner, og som overskriften avslører ble det B&B som tok serien 2-0.

Dette resultatet betyr at B&B stakk av med premien på €1000, og sementerte seg som Gamereactors 2v2 CS: GO-mestere for januar måned.

Hvis du ikke fikk med deg turneringen direkte kan du se reprise av kampene her, og ta også en titt på de fullstendige turneringsresultatene på vår dedikerte underside.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content