Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Beatles: Rock Band

Beatles: Rock Band-info

Harmonier og nye instrumenter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En del nytt om The Beatles: Rock Band har dukket opp de siste dagene. Spillet vil ha støtte for to mikrofoner, ettersom mange av Beatles-sangene blir sunget tostemt, og da gjelder det å synge harmonisk.

I tillegg kommer en limited edition av spillet til lanseringen 9. september som kommer til å inneholde følgende:

* The Beatles: Rock Band-spill
* Hofner Bass controller - kopi av bassen brukt Sir Paul McCartney
* Beatles-inspirert Ludwig-trommesett med perlefinish
* Mikrofon
* Mikrofonstativ
* Uannonsert ekstrainnhold

Prisen for hele pakka blir 199 euro, men alle tidligere Rock Band-instrumenter er selvsagt kompatibel med spillet for de som ikke trenger enda et trommesett i stua si. Her i redaksjonen er vi allerede i full gang med å krangle om hvem som skal være Paul, John, George og Ringo når spillet kommer 9. september.

Relaterte tekster

The Beatles: Rock BandScore

The Beatles: Rock Band

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato er så gammel at han påstår han har sett The Beatles spille live. Gjett hvem som anmelder Harmonix' nyeste spill?

6
Beatlemania!

Beatlemania!

ARTIKKEL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

The Beatles: Rock Band ble belønnet med en nier her på siden, og har introdusert The Beatles til en helt ny generasjon. Jon Cato slo av en prat med Josh Randall, creative director i Harmonix.Loading next content