Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Fortnite

Become Legends' Setty og Kami er 2022 Fortnite Championship Series Invitational-vinnere

Duoen vant det første personlige LAN Fortnite-arrangementet på mange år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter et par år med utelukkende online spill etter pandemien, arrangerte Epic Games det første personlige LAN-konkurransedyktige Fortnite-arrangementet på mange år den siste helgen, og nå som turneringen er over, har vi en seier å rapportere om.

Det er Become Legends-duoen Iwo "Setty" Zając og Michał "Kami" Kamiński som har gått distansen og vunnet Fortnite Championship Series 2022 Invitational. Laget scoret flest poeng i løpet av de to konkurransedagene, og nettet 368 totalt, noe som satte dem foran den andre plasseringsduoen Harry "veno" Pearson og Aleksa "Queasy" Cvetkovic, som oppnådde totalt 348.

Dette resultatet er at Become Legends-duoen drar hjem med ikke bare verdenstittelen og trofeet, men også $ 200 000 i premiepenger som skal deles mellom paret, noe som utgjorde en femtedel av hele premiepotten.

Nå som denne turneringen er over, er alles øyne rettet mot Epic og hva planen deres er for 2023-sesongen.

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content