Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Beetlejuice 2

Beetlejuice 2 i pre-produksjon: Tim Burton vil at Jenna Ortega skal spille Lydias datter

Det er også bekreftet at Michael Keaton kommer tilbake til rollen som Beetlejuice.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Oppfølgeren til Beetlejuice (1988) er allerede i arbeid, ifølge den seneste rapporten fra Variety. Tim Burton vil være tilbake i regissørstolen for denne nye delen, med Michael Keaton tilbake som den beryktede bio-eksorsisten Beetlejuice.

HQ

Men det slutter ikke der. Høydepunktet i den nye castingen er at Jenna Ortega angivelig er i samtaler om å bli med i rollebesetningen som datter av Lydia (karakteren spilt av Wynona Ryder i den originale filmen). Produksjonsselskapet er angivelig interessert i henne etter den overveldende suksessen med serien Wednesday på Netflix, selv om verken Ortega eller hennes representanter for øyeblikket har bekreftet noe offisielt.

Produksjonen sies også å være planlagt å starte i mai eller juni i år. Tim Burton vil være ved roret, med Michael Keaton tilbake som Beetlejuice. Samtaler om en oppfølger ser ut til å ha pågått hele tiden etter suksessen med den første, men det er først nå at prosjektet har fått grønt lys.

Gleder du deg til en Beetlejuice-oppfølger med Tim Burton, Michael Keaton og Jenna Ortega på laget?

Beetlejuice 2

Relaterte teksterLoading next content