Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nier: Automata

Begge Nier: Automata-bøkene kommer til vesten

Long Story Short kommer i oktober, Short Story Long kommer i 2019.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Viz Media kommer til å gi ut to bøker basert på Nier: Automata her i vesten - Long Story Short og Short Story Long. Kunngjøringen kom via utgiverens Twitter, og det ser ut til at den første romanen kommer i oktober, mens den andre ikke kommer ut før i 2019. Begge romanene er tilgjengelige i Japan, og bygger videre på den komplekse verdenen og plottet i Nier: Automata fra Platinum Games.

Vi vet foreløpig ikke noe om prisen, men vi kan nok forvente to forskjellige priser da Long Story Short har 130 sider, mens A Short Story Long har 318 sider.

Tror du dette spillet er et bra grunnlag for en bok? Hva er den beste boka basert på et spill, synes du?

Nier: Automata

Relaterte tekster

Nier: AutomataScore

Nier: Automata

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Platinum Games gjør det de kan best, og slipper Nier: Automata som er raskt og vilt på høye hæler. Vi har testet hvor morsomt det er...

0
Nier: Automata blir animeserie

Nier: Automata blir animeserie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi nærmer oss fem år siden Nier: Automata overgikk de fleste forventninger, og i den sammenheng hadde Square Enix en spesiell stream som bekreftet et spennende rykte....Loading next content