Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island: Riptide

Beklager upassende samlerpakke

En halshugget overkropp ble for mye for folk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går presenterte utgiver Deep Silver en litt annerledes samlerpakke av Dead Island: Riptide, som etter planen skulle slippes i Europa og Australia

I pakken fant man sedvanlig innhold som DLC-snadder og artwork, men det var noe helt annet som fanget publikums oppmerksomhet. Deep Silver hadde nemlig valgt å innkludere en statuett av overkroppen til en halshugget og blodig dame i bikini.

Denne statuetten ble oppfattet som støtende av svært mange, og etter kort tid haglet kritikken inn mot det tyske selskapet. Faktisk var kritikken så overveldene at de nå har valgt å trekke tilbake Zombie Bait-utgaven, til fordel for en unnskyldelse:

- Vi beklager på det dypeste overfor alle som ble støtt av Dead Island Riptide Zombie Bait Edition [...] Vi angrer på valget vi tok, og vi samler nå fortløpende inn feedback fra både Dead Island-fansen og spillbransjen som helhet. Disse tilbakemeldingene skal brukes i interne møter med hele den internasjonale staben hos Deep Silver. For nå ønsker vi å gjenta hvor lei oss vi er. Vi skal gjøre alt vi kan for å hindre at noe slikt skjer igjen, kommenterer Deep Silver.

Det ser med andre ord ut som den blodige statuetten ikke vil nå butikkhyllene, selv om dette ikke har blitt offisielt bekreftet enda.

Kilde: Kotaku.

Dead Island: Riptide

Relaterte tekster

Dead Island: RiptideScore

Dead Island: Riptide

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Oppfølgeren til Dead Island fører historien videre, nå med enda flere udøde. Adrian har slaktet seg gjennom dem og satt karakter.

9
Vinn fet Dead Island: Riptide-pakke

Vinn fet Dead Island: Riptide-pakke

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Har du lyst til å vinne Dead Island: Riptide til Playstation 3, pluss DLC-koder og en Collector's Edition-statuett? Da bør du delta i ukens fredagskonkurranse.

2
Dead Island: Riptide

Dead Island: Riptide

FORSPILL. Skrevet av Jonas Mäki - GR SE

Oversvømmelse, brennende sol, sand i skoene og zombier. Vi har forhåndstestet Techlands ferieparadis, og det virker ganske lovende...

Techland vil ikke lage spill til Wii U

Techland vil ikke lage spill til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Dette er en sorgens dag for alle som hadde sett frem til å få spille Dead Island eller Call of Juarez på Wii U. Dette kommer nemlig ikke til å skje i overskuelig fremtid...

1
Dead Island: Riptide-intervju

Dead Island: Riptide-intervju

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Vår svenske kollega Mathias Holmberg slo av en prat med Alex Toplanksy fra Deep Silver, for å få en oppdatering på det sol- og zombiefylte actionspillet Dead Island: Riptide.Loading next content