Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Bethesda: Fallout 4 VR vil få deg til å gå fra vettet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda Game Studios er kjent for å bruke store ord om spillene sine, og de har helt klart troen på Fallout 4 VR også.

I et intervju med Hip Hop Gamer kan Pete Hines, visepresident for Bethesdas markedsføringsavdeling fortelle at studioets sjef, Todd Howard, hevder at spillet vil imponere stort når det slippes til HTC Vive senere i år:

<i>"Fallout 4 VR er det mest utrolige du noen gang har sett. Du kan ikke engang se for deg hvordan det er å spille det i VR, og hvor realistisk det ser ut uansett hvor du ser. Du kommer til å gå fra vettet. Det er det sykeste du noen gang har sett."

Både Hines og Howard er som sagt kjent for å bruke store ord, og med mindre de plutselig har skiftet spillmotor siden sist holder ikke vi akkurat pusten for "realistisk". Vi liker uansett å høre Bethesda virkelig rose spillet, så de har i alle fall vekket vår interesse til en viss grad. Hva med din?

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...

4
Fallout 4-hunden Dogmeat er død

Fallout 4-hunden Dogmeat er død

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hunden Dogmeat har vært en viktig og nærmest ikonisk del av Fallout-serien siden det første spillet, og Fallout 4 sin mer realistiske variant var intet unntak. Derfor...Loading next content