Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 76

Bethesda: Fallout 76 er "ikke gjennomførbart" på Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda er en av de som tidlig erklærte sin støtte for Nintendo Switch, og så gjorde alvor av støtten ved å slippe mange av sine største spill til plattformen. Selv om de ønsker å fortsette med denne støtten, så er det ett spill som nok ikke kommer til å se dagens lys på hybridkonsollen - Fallout 76.

Under et PAX Australia-panel i går (som meldt av GameSpot) svarte Bethesdas 'marketing executive' Pete Hines ganske kontant på spørsmålet om mulighetene for en Switch-utgave av Fallout 76 - det er rett og slett ikke gjennomførbart. Men det betyr ikke at de trekker sin støtte med det første.

"I can say with certainty that [Nintendo Switch is] a part of every conversation with every dev we have now about what we're doing going forward, because we consider it to be a viable platform. If the game will work on it, we want it to be on every platform possible. Fallout 76 is not because it just wasn't doable.

Hvilket annet Bethesda-spill kunne du tenke deg på Switch for å "gjøre opp"?

Fallout 76

Relaterte teksterLoading next content