Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starfield

Bethesda varmer opp med Starfield-merchandise

Bli utstyrt med det nyeste sci-fi-dryppet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er fortsatt over fire måneder unna lanseringen av Starfield, men Bethesda vet at mange allerede har såpass troen på spillet at de vil ikle seg noe som viser det. Derfor har de begynt å selge klær basert på "Skyrim i verdensrommet".

Det første plagget er en Starfield Constellation Beanie, og Bethesda sier at vi ikke bør "forlate planeten uten den". Plagg nummer to er en Starfield Constellation Jacket, som "du vil se bra ut mens du prøver å svare på menneskehetens største mysterium".

Begge plaggene ser faktisk ganske bra ut, og til en rimelig pris. Sjekk dem ut i bildene nedenfor. Er det noe som faller i smak?

StarfieldStarfield
StarfieldStarfieldStarfield

Relaterte tekster

7
StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Endelig er det tid for å utforske verdensrommet i Bethesdas første helt nye spillserie på over 25 år. Vi sjekker om romfartseventyret holder det som loves...Loading next content