Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Bill Skarsgård får hovedrollen i Robert Eggers Nosferatu

Lily-Rose Depp er også med.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært noen twister angående Robert Eggers vedvarende drøm om å lage en remake av F.M. Murnaus klassiske vampyrfilm fra 1992. Da det så ut til at det endelig kunne skje, trakk rollebesetningen med Harry Styles i spissen deg ut i siste liten. Alt falt fra hverandre og Eggers gikk dermed videre til neste prosjekt, The Northman med Alexander Skarsgård, der broren Bill Skarsgård egentlig var ment å delta, men viste seg å være dobbeltbooket.

Nå ser det imidlertid ut til at Nosferatu er i ferd med å gjenoppstå igjen, denne gangen med Bill Skarsgård i hovedrollen. Lily-Rose Depp skal også overta rollen som opprinnelig var ment for Anya Taylor-Joy i filmen, som følger en plaget kvinne som blir forfulgt av en vampyr i Tyskland på 1800-tallet.

Bill Skarsgård får hovedrollen i Robert Eggers Nosferatu

Takk, DeadlineLoading next content