Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

Bioware lurte oss med Dragon Age: Inquisition

Nei, du kan ikke få hesten til å løpe raskere. Det ser bare ut som det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har spilt Dragon Age: Inquisition husker du sikkert at du kan sprinte med hesten din mellom destinasjoner for å spare tid. Eller ... kan du det?

Da en Twitter-bruker spurte "hva er det mest ubrukelige faktum om Dragon Age som du vet?", Bestemte "creative director" for Dragon Age: Inquisition, John Epler, seg for å dele sin mening og hadde noe veldig overraskende (Nå er det vel ikke alle som ble overrasket av dette siden det vises ganske godt red.anm) å fortelle oss om spillet. Det viser seg at sprinten egentlig ikke gjorde noe på grunn av tekniske begrensninger for spillmotoren Frostbite:

«Når du 'sprinter' på en hest i DAI, gjør det egentlig ikke så mye fordi Frostbite ikke kunne strømme inn nivåer raskt nok, så vi la bare til fartslinjer og byttet kameraet slik at det føltes raskere.»

Dragon Age: Inquisition
En langsom hest i Dragon Age: Inkvisisjonen. Fordi det ikke er noen raske.

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Inquisition: TrespasserScore

Dragon Age: Inquisition: Trespasser

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Bioware runder av et mektig spill med en intens og innholdsrik tilleggspakke, men hva skal vi ta oss til nå som Dragon Age: Inquisition trolig er ved veis ende?

1
Dragon Age-skaper forlater Bioware

Dragon Age-skaper forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har vært en del uro i Bioware sine rekker den siste tiden. Mass Effect: Andromeda gjorde det ikke så bra som håpet verken kritiker- eller salgsmessig, noe som etter...Loading next content