Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 4

Black Ops 4-mikrotransaksjonene er nå ute til Playstation 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I tidligere år så har Microsoft, og mer nylig Sony vært først ute med en måneds eksklusivitet på DLC-pakkene til Call of Duty-serien. Men i nyere tid har flere klager dukket opp på denne måten å begrense innholdet til én av leirene, og i Call of Duty: Black Ops 4 har de gått bort fra akkurat denne spesifikke modellen - på en måte.
Ikke at vi tror at fansen kommer til å synes den nye modellen er så voldsomt mye bedre.

Som vi tidligere skrev om så har eksklusivitetsperioden blitt minsket til bare én uke, og til forskjell fra de forrige titlene er det ikke lenger snakk om DLC-pakker, men heller mikrotransaksjoner - som nå har blitt tilgjengelige på PlayStation 4.

Dette betyr rett og slett at de som spiller på PlayStation 4 nå kan betale for småting i Black Ops 4 en uke lenger enn spillere på PC og Xbox One.
Men så må man spørre seg selv om at det å få tilgang til mikrotransaksjoner på en plattform før de andre egentlig er en fordel eller en ulempe.

Hva synes du om denne modellen, og kommer du til å bruke "ekte penger" i Black Ops 4?

Call of Duty: Black Ops 4

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content