Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops

Black Ops selger fortsatt godt

Mest solgte spill noensinne i Storbritannia

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Suksessen til Call of Duty: Black Ops fortsetter. Som meldt av MCV har nå spillet sikret seg tittelen som det mestselgende spillet noensinne i Storbritannia.

Call of Duty: Black Ops ble sluppet i november i fjor, og siden den gang skal spillet ha solgt så mye som 3.722.411 eksemplarer i Storbritannia alene. Dette var nok til å forbigå den forrige salgsvinneren, som var Call of Duty: Modern Warfare 2 med stusselige 3.702.410 solgte kopier.

- Dette er en vanvittig prestasjon for utviklingsteamet hos Treyarch, og fantastisk for Call of Duty-miljøet, jubler Activisions Storbritannia-sjef Andrew Brown.

Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Black OpsCall of Duty: Black Ops

Relaterte tekster

Call of Duty: Black OpsScore

Call of Duty: Black Ops

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Call of Duty har blitt en guddom, actionsultne spillentusiaster dens disipler. Black Ops har landet og Daniel har skutt seg til en vurdering...Loading next content