Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

BLAST Premier kommer til USA i år

For Spring Finals-turneringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

BLAST Premier har annonsert vertsstedet for Spring Finals-turneringen. Dette arrangementet vil ta konkurransedyktige Counter-Strike: Global Offensive til USA, for en major, som vil bli avholdt i Washington DC

Som nevnt i et blogginnlegg, blir vi fortalt at turneringen vil være første gang BLAST har vært vertskap for et arrangement i USA siden juli 2019, og at dette kommende arrangementet vil bli avholdt mellom 7. og 11. juni på Entertainment & Sports Arena i byen.

Det vil også skryte av en premiepott på $ 425 000, inneholde åtte lag (som vil bli bestemt via kvalifiseringer i løpet av de neste ukene og månedene), og vil se vinneren tjene et spor i slutten av årets World Final-turnering.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content