Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

BLAST.tv har annonsert enda en partner for Paris-majoren

Zowie blir med i kampen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

BLAST har annonsert at Zowie vil være det siste selskapet som slutter seg til rekken av den endelige Counter-Strike: Global Offensive Major's-partnerlisten. Når vi blir med som Paris Major's offisiell monitorpartner, blir vi fortalt at denne avtalen vil se Zowies XL2566K navngitt som turneringens hovedskjerm, og at all konkurranse vil bli spilt med skjermen.

BLASTs kommersielle direktør, Oliver Clarke, snakket om den nye partneren, og la til: "ZOWIE produserer spillmonitorer designet spesielt for esports-spillere, noe som gjør produktet deres perfekt egnet for verdens beste spillere på en av de største esportsturneringene i 2023 i BLAST.tv Paris Major. Vi ser frem til å samarbeide med dem i forkant av Frankrikes aller første Counter-Strike Major og en av de mest etterlengtede esports-begivenhetene i året og den siste CS:GO-majoren noensinne.»

Det er ingen omtale av noen økonomi knyttet til avtalen, men i det minste vet vi hvilke skjermer turneringen vil bli spilt på.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content