Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warplanes

Bli med i World of Warplanes-betaen

Vi deler ut betanøkler til World of Warplanes, det neste innslaget i den superpopulære serien som også huser World of Tanks.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Actionspillet World of Tanks har forlengst passert punktet der det kan kalles en monstersuksess, og den siste tiden har utviklerne hos Wargaming.net jobbet med et nytt spill i serien, mer bestemt World of Warplanes.

Ja, du gjettet riktig, denne gangen er det flyvende krigsmaskiner som skal i vinden (pun intended), i et nytt action-MMO til PC-plattformen.

Lanseringsdatoen er ikke satt i sten enda, men betatestingen er igang, og vi i Gamereactor har vært heldige nok til å sikre oss en solid knippe betanøkler. Disse deler vi naturligvis ut til våre kjære lesere, så hvis du interessert i å teste spillet er det ingenting å vente på. Klikk på lenkene under å bli med i dag.

Ja takk! Jeg vil gjerne være med i betaen!

Kodene løser du inn på Worldofwarplanes.eu etter du har opprettet en profil.

World of Warplanes

Relaterte tekster

4
World of WarplanesScore

World of Warplanes

ANMELDELSE. Skrevet av Oskar Nyström

Wargaming.net spinner videre på World of Tanks-suksessen, og tar kampen bokstavelig talt til himmels. Vi har prøvd oss som piloter i en verden full av krigsfly...

0
World of Warplanes får dato

World of Warplanes får dato

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter monstersuksessen World of Tanks (som for øvrig er på vei til Xbox 360) satser utviklerne hos Wargaming på å gjenta suksessen med World of Warplanes. En grundig beta...Loading next content