Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Bli med på Elden Rings nordiske jubileum denne helgen

Vi skal se det fantastiske spillet feires i Stockholms Red Bull Gaming Sphere på lørdag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Kan du tro at det har gått et år siden Bandai Namco og FromSoftware ga oss Elden Ring nå på lørdag? Det føles virkelig ikke slik når mange av oss stadig tilbringer flerfoldige timer hver uke i det nydelige og brutale The Lands Between for å bekjempe utfordrende fiender og løse utallige mysterier. Dette må uansett feires på skikkelig vis.

HQ

Derfor har Bandai Namco og FromSoftware gått sammen for å feire Elden Rings bursdag i Stockholm på lørdag. Både vanlige fans, influencere og streamere skal samles i Red Bull Gaming Sphere for å ta del i konkurranser, PvP-turneringer og mer.

Alt dette skal livestreams fra klokken 16, så GR Live skal ha en spesialsending for å følge med på all moroa. Med tanke på at showet varer i fire timer blir det ikke rent lite heller. Om dette høres morsomt ut er det bare å titte innom GR Live-siden på lørdag.

Elden Ring

Relaterte tekster

0
Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Sadomasochisme i sin perfekte form.Loading next content