Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

Blizzard forbereder kinesiske spillere på slutten av World of Warcraft

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Løpet ser ut til å være kjørt for kinesiske World of Warcraft-spillere når serverne stenges i landet i januar. Avtalen mellom Blizzard og NetEase som distribuerte spillet i Kina i 14 år ble avsluttet i oktober uten en ny partner i sikte. De to partene forsøkte å bli enige om en ny avtale, men ifølge en uttalelse fra NetEase-sjef William Ding var det fundamentale uenigheter som gjorde det umulig å fortsette sammen. Alt nysalg av Blizzard-spill i regionen har også blitt opphørt og kun samarbeidet med Diablo Immortal kommer til å fortsette.

John Hight som er daglig leder for World of Warcraft har publisert et åpent brev til alle kinesiske spillere hvor han nevner at Blizzard jobber hardt for å utvikle et verktøy som lar dem lagre karakterene sine, fremdriften og kontoene sine i håp om at det i fremtiden kommer en løsning som igjen vil tillate å spille World of Warcraft i regionen. Overwatch 2, Diablo III, World of Warcraft, Starcraft II og Heroes of the Storm legges alle ned i Kina i slutten av januar.

World of Warcraft
Any last words?

Relaterte tekster

World of WarcraftScore

World of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet av Mikael Sundberg

Blizzard serverer endelig deres enorme online-verden, og Mikael Sundberg forteller alt om det fortryllende universet!Loading next content