Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo IV

Blizzard har utestengt tusenvis av spillere i Diablo IV

For å utnytte feil for å jukse seg gjennom spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard tar tydeligvis ingen fanger når de slipper banhammeren løs i Diablo IV, vi har ikke et eksakt tall på hvor mange som faktisk har blitt utestengt, men det sies å være tusenvis som på en eller annen måte har forsøkt å jukse seg gjennom spillet.

I flere tilfeller dreier det seg om online bugs som kan utnyttes til din fordel, et eksempel er den såkalte "Seasonal Exploit" der du kunne flytte store mengder gull og andre gjenstander mellom Eternal og Seasonal verdener.

Denne feilen ble rettet i versjon 1.1.1, og mange spillere som utnyttet feilen, har rapportert at de nå er utestengt. Noen av disse spillerne deler nå sine erfaringer på sosiale medier, noen hevder at de er uskyldige, mens andre rett og slett innrømmer at de utnyttet feilen til tross for at de var klar over risikoen.

Et problem med jukset er at det faktisk kan gå ut over uskyldige som for eksempel mottar masse gull fra noen som har utnyttet feilen og deretter blir utestengt. Det er ikke så morsomt, og Blizzard lukker heller ikke akkurat øynene for problemet.

Diablo IV

Takk, Worldstone.io.

Relaterte tekster

0
Diablo IVScore

Diablo IV

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De gode og dårlige sidene av å fokusere på spillerens valg og Endgame vises i Blizzards storspill.Loading next content