Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Warlords of Draenor

Blizzcon og WoW: Warlords of Draenor i dagens GR Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste av oss har sett en god del serverproblemer siden lanseringen av Warlords of Draenor-utvidelsen til World of Warcraft. Vi drister oss likevel til å sette spillet på menyen for dagens Gamereactor Live-sendning, sammen med en gjennomgang av alt det spennende som skjedde på Blizzcon i år.

Det vil si skravling om Hearthstone: Goblins vs Gnomes, Heroes of the Storm, Starcraft II: Legacy of the Void og selvfølgelig Overwatch, etterfulgt av Warlords of Draenor-spillling hvis serverne tillater det.

I motsatt fall fyrer vi opp Hearthstone i stedet, og moroa starter som alltid på Gamereactor Live-sidene kl. 16.00.

World of Warcraft: Warlords of Draenor

Relaterte tekster

1
Se plakatene til Warcraft-filmen

Se plakatene til Warcraft-filmen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under Comic-Con 2015 kunne regissør Duncan Jones vise frem den første skikkelige traileren for den kommende Warcraft-filmen. I filmsnutten fikk vi se haugevis av orker og...

1
Sjekk ut Orgrim fra Warcraft-filmen

Sjekk ut Orgrim fra Warcraft-filmen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Magasinet Wired har fått tak i de første bildene på Orgrim Doomhammer fra den kommende Warcraft-filmen i regi av Duncan Jones - mannen bak Moon. Alle som har vært...Loading next content