Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Posts tagged in "CoD" category

  • Bernt Erik
  • Skrevet av Bernt Erik den 18 august 2014 klokken 15:24
  • Jippi, nytt Titanfall og Crysis!

  • Titanfall er et spill jeg likte svært godt og spesielt mulighetene til å kunne hoppe himmelhøyt og komme meg opp på tak og vegger var befriende. Spillet fanget meg med sine herlige våpen, forholdsvis frie landskap og muligheten til å kunne spille co-op med eller mot hverandre. Titanfall var er friskt pust fra gjengen som blant annet ga oss de herlige Call of Duty: Modern Warfare-spillene. En annen spillserie som har satt sine dype spor i mitt gamerhjerte er Crysis fra Crytek. Spillbarheten i denne spillserien var noe som jeg ble utrolig glad i og spesielt de mange mulighetene som fantes med den spesielle Nano-drakten. Den ga meg superkrefter, gjøre meg usynlig samt sørge for at jeg kunne hoppe himmelhøyt om jeg ville det. Begge disse spillseriene har betydd mye for meg opp igjennom årene som gamer.
  • Bernt Erik
  • Skrevet av Bernt Erik den 28 juli 2014 klokken 20:21
  • Er det film? Nei, det er et spill...Herregud så bra lagd!

  • Nettopp! Som jeg har sagt i årevis så går utviklingen i spill bare mer og mer imot filmatisk realisme. Spillene ser mer og mer ut som en film du selv er med i. Jeg som elsker å fråtse i fet grafikk, digger selvsagt dette og kan i grunnen ikke få nok av grafiske spillperler. Et av spillene jeg virkelig ser frem til i år og som for meg minner meg stort på Cryteks Crysis, er Call of Duty: Advanced Warfare. Med "exoskeleton"-drakten vil du kunne hoppe til himmels, ta i bruk ekstreme krefter og sist men ikke minst bevege deg "nærmest" i lysets hastighet. Okei da, ble litt revet med på slutten her, men med drakten "exoskeleton" kan du i alle fall bevege deg kjappere enn uten drakta.