Norsk
Blog
FIFA (TTRGMG).

FIFA (TTRGMG).

Skrevet av A to the H den 20 september 2012 klokken 20:28

Heisann. En stund siden jeg har skrevet her på GR - omtrent 1 år siden i overimorgen - og for å skape et litt større momentum rundt bloggen min, så tenkte jeg å lage en liten bloggserie som går ut på hva som virkelig irriterer meg. Spillrelatert, selvfølgelig.

Det som virkelig plager meg er - FIFA. Ikke på grunn av spillet, men på grunn av personene som sitter bak dette spillet med store pengesekker og godter seg som en noen gribber. Siterer den aldeles STYGGE popklassikeren, som går ''It's all about the money, money, money'', som er en finfin indikasjon til hva Electronical Arts (EA) står for. Serveren deres er på trynet, og for å virkelig klare seg som en Ultimate Team spiller, så må du hamre i sparebørsa og klistre på en 200 hundrings for å skaffe noen ideele spillere for å skape et lag som faktisk vinner. Og selv med 200 hundrings er du ikke garantert noe som helst. ÅÅÅÅNEIDA, det er faktisk en ørliten sjanse for at du faktisk får til noe.

Det gjør det ikke noe bedre at hver gang jeg spiller uten trådtilkobling til Playstationen, så klarer den å smelle på med en melding som lyder som følgende ''YOU HAVE BEEN DISCONNECTED FROM THE EA SERVERS'', som - igjen - er en indikasjon på hvor late og ufordragelige disse lubne smågutta bak roret i EA er, som ikke gidder å ta seg friheten til å oppgradere serverne og faktisk fikse biffen.

Ikke nok med det, dette var faktisk snakk om FIFA 12. Nå over til FIFA 13. EA lanserte en ny og oppgradert ''Web App'' hvor du kan gjøre klar laget ditt, og handle non stop til lanseringen om drøyt en uke. Dette har vært en katastrofal begivenhet. Det har gang på gang på gang på gang poppet opp meldingen: ''We are having an maintence of the system. We are sorry. Stay tuned''. Dette er OGSÅ et tegn på hvor lavt intellektuelle de skapningene de er. Gi meg de penga, og jeg fikser det på et kvarter!

Så nå skal jeg roe ned to hakk og avslutte denne ''ragebloggen'' og ta av meg hatten for dere her på GR. 1 år er det siden jeg var aktiv, og 1 år igjen falt meg inn i tankene at ''GR er en synkende skute'' og dette blir for dumt! Det er fortsatt saklige medlemmer her, siden jeg meldte meg på siden for omtrent 3 år siden, og det er fremdeles det gosselige miljøet som fikk meg til å elske denne siden.

A to the H signs of

HQ